Офис Оборудване

Банери и онлайн магазин:

Трябва да призная, че тук срещнах малко повече трудности, защото в такъв тип магазин обикновенно са сложени много категори, много картинки с цени и още куп неща.

Понякога е хубаво с дизайна да се придържаме към страндартни неща, неща, с които хората са свикнали. Такъв тип магазини, като емаг или магазин за мебели ..

Забелязали ли сте, че имат една и съща структура?
За мен обаче такъв тип магазини понякога са объркващи, за това реших да се придържам към по изчистен, но в същото време интересен дизайн.

Опитах се да спазя и правилото за продажбите, което следвам. Т.е. винаги се опитвам рекламата да не бъде само с цел продажда, а да има и закачка.

Тъй като това ми е любима тема, мога да ви насоча към малко допълнителни материали, с които може би ще успеете да се вдъхновите за вашата следваща реклама. Проверете за реклами на Dove или Apple.

Опитайте се да тръгнете от там “Защо се занимавате точно с това?” – каква е била първоначалната ви идея, когато сте започнали. Доста честно ние прекарваме време в броене на посетители, продажби, анализи, а забравяме същинската идея заради, която сме започнали.

информация
Клиент
Top Office
Категория
офис консумативи
Етикети
Онлайн магазин, Opencart, банери
Уеб адрес
www.topoffice.bg
пишете ни
Офис Оборудване
5 (100%) 1 vote