Офис Оборудване

Банери и онлайн магазин:

Трябва да призная, че тук срещнах малко повече трудности, защото в такъв тип магазин обикновенно са сложени много категори, много картинки с цени и още куп неща.

Понякога е хубаво с дизайна да се придържаме към страндартни неща, неща, с които хората са свикнали. Такъв тип магазини, като емаг или магазин за мебели ..

За мен обаче такъв тип магазини понякога са объркващи, за това реших да се придържам към по изчистен, но в същото време интересен дизайн.

Тъй като това ми е любима тема, мога да ви насоча към малко допълнителни материали, с които може би ще успеете да се вдъхновите за вашата следваща реклама. Проверете за реклами на Dove или Apple.

Опитайте се да тръгнете от там “Защо се занимавате точно с това?” – каква е била първоначалната ви идея, когато сте започнали. Доста честно ние прекарваме време в броене на посетители, продажби, анализи, а забравяме същинската идея заради, която сме започнали.

Опитах се да спазя и правилото за продажбите, което следвам. Т.е. винаги се опитвам рекламата да не бъде само с цел продажда, а да има и закачка.

информация
Клиент
Top Office
Категория
офис консумативи
Етикети
Онлайн магазин, Opencart, банери
Уеб адрес
www.topoffice.bg
пишете ни

Офис Оборудване
5 (100%) 1 vote

error: Съдържанието е защитено!