Изработка На Онлайн Магазини

Разширяването на бизнеса онлайн ще даде своите резултати. Но, трябва да сте подготвени с търпение, защото популяризирането не става бързо + изисква се доста работа.

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин Пловдив

Основна Информация
Ежедневно попадам на сайтове с лош дизайн, това е и причината да започна да се занимавам с това. Ако сайта не изглежда добре хората не си правят труда да го разгледат.

Вие може да предлагате страхотни продукти .. но ако дизайна на магазина не показва професионализъм, клиента няма да се довери и ще напусне сайта. Дори малко забавяне в скоростта на страница може да накара клиента да си тръгне.

При изработката ще изберем най-подходящата платформа за вас. Ако сте работили с OpenCart преди и предпочитате нея, така да бъде.
Следва избор на тема, като се стремим максимално да отговаря на това, което вие искате. Основната информация за вас или бизнеса ви се предоставя от вас (телефон, адрес, услуги които предлагате, подредба на категории и желани филтри и т.н). Ако имате затруднения с тази стъпка може да се обърнете към копирайтър, който би могъл да ви помогне с текстовете.

Хората не купуват продукти, те купуват взаимоотношения, истории и магия.

– Seth Godin

Искате ли да видите пример за добре направен магазин? The Pura Vida Може да забележите, че там са наблегнали на страници, като “Нашата мисия”, “Нашият Екип” и т.н.

Когато човек види такава грижа към детайлите, крав дизайн, история зад цялата идея на магазина и хората, които са допринесли за продукта .. всичко това говори за истински професионализъм!
Забележете как само докато гледате сайта се пренасяте на някой красив плаж.

Първи Стъпки: Покажете ми онлайн магазин, който сте харесали и искате вашият да изглежда по същият начин. Докато подготвяме някои неща е добре вие да подготвите всичко необходимо.

Това са снимките напродуктите ви и техните описания, като аз ще обясня как точно трябва да бъдат подготвени за да има успешен резултат.

Срок на изработка: Като цяло срока е малко трудно да бъде определен. Обикновено отнема от 3 – 4 седмици, стига да работя само и единствено върху това + уточненията, които са нужни по време на работата, редакция на някои от стиловете и подготовката на изображенията.

Процес на работа:

1. Дизайн и изглед на сайта.
2. Картинки и банери за подобряване на дизайна и привличане на вниманието – хората не четат, колкото повече картинки има, толкова по добре.
3. И все пак .. описанието е нужно не само за хората, но и за търсещите машини. СЕО оптимизация и copywriting (писане на статии) [СЕО оптимизация] /за клиенти, създали магазини си при мен, цената за сео оптимизация е с -50% отстъпка/

Цена: 1200лв.
Някои хора смятат, че заслужават нещо по-скъпо. Това е цената, която ние плащаме за да ви доставим тази цена.
  • закупуването на тема, хубавите теми за онлайн магазини започват от 120лв.
  • SEO оптимизирани картинки /за това при поръчка на SEO услуга цената е с -50% .. защото при самото създаване правя и това, защото смятам, че е добре работата да бъде свършена както трябва/
  • редактиране на продуктовите снимки /в повечето случаи има нужда от оразмеряване и редактиране/ – Редактиране на Продуктова Фотография
  • изработка на банери навсякъде в магазина /по желание: категории, странични ленти и т.н./ – Изработка на Банери
  • обучение върху нещата, които ще ви е необходимо да знаете за да управлявате успешно магазина си. Това става чрез заснемане на видео от мен, с което много лесно ще успявате да разберете нещата и от разстояние /с повечето от клиентите поддържаме постоянна връзка относно сайтовете/ – разгледайте няколко примерни видеа 
  • изработка на лого, в случай че все още нямате такова – Изработка на Лого
  • изработка на визитна картичка или брошура, която може да изпращате с поръчките – Изработка на Визитка

Изработени от мен:

Магазин за козметика "Оренда-България"
В него съм работила по уеб дизайна, банерите и инсталацията на всичко необходимо за напълно работещ и функционален магазин. Създаването на категории, продукти, текстове и продуктови снимки е работа на собственика на магазина, който се указа доста добър ученик, даже самоук! 🙂 Магазина може да разгледате тук: Магазин за българска козметика
Магазин за офис консумативи "Топ Офис"
Работата ми в "Топ Офис" е свързана с конфигуриране и подредба на елементите, изработка на банерите. Магазинът вече се управлява от друг човек и дизайна е малко развален [скоро ще предоставя снимки на предишния изглед]. Магазина може да разгледате тук: Всичко необходимо за офиса - Top Office

Мебели МОБ
Работата ми в "Мебели МОБ" е свързана с обнявяване на дизайна и качването на продуктите /техните описания и оптимизирани снимки/ + SEO оптимизация. Магазина може да разгледате тук: Мебели МОБ

Магазин за дамски дрехи "Лейди Вип"
Моята работа в магазина на "Лейди Вип" беше поправката на дизайна и съдържанието в магазина /придружено със СЕО оптимизацията/ и бъдеща поддръжка на дизайна. Екипът на "Лейди Вип" също имаха желание да се научат сами да управляват магазина си - снимането на продуктите и тяхното редактиране + бъдещата оптимизация беше направена от тях. 🙂 Магазина може да разгледате тук: Магазин за пижами, бельо, домашни пантофки и халати

Професионални продукти за коса "Miltonia"
Работата ми в Милтониа беше цялостно създаване от нулата: инсталация на Wordpress, конфигуриране и настройки по темата, изработка на банери и редактиране на някои от снимките, които не изглеждаха добре. За качването на продуктите и тяхната SEO оптимизация се погрижи Радостина, собственик на магазина .. и още един пример за това как без да имаме опит с онлайн магазини, можем лесно да се научим и да се справим с някои от нещата съвсем сами. Магазина може да разгледате тук: Професионални продукти за коса "Miltonia"

Изработка На Онлайн Магазини
5 (100%) 22 votes

Related Posts