Изработка на Интересно CV • Zorica Doneva | Art & Design
ii

Изработка На Интересно CV

Ако искате да бъдете запомнени при кандидатстване за работа, то впечатляващото CV е задължително!
Основна Информация
Хората, които работят в сферата на IT сферата със сигурност знаят за какво говоря. Говоря за онези интересни биографии, в които са включени красиви и цветни графики, снимки, интересни шрифтове и т.н

– Какво се изисква от мен за да започнете работа?
При изработката на CV се изисква да представите точната информация, която искате тя да съдържа!
За целта, най-лесно и удобно за Вас и за мен е да попълните готовата бланка на Европейско CV. От там аз ще взимам текста и просто ще го представя по по-красив и представителен начин.

Ще ми трябва Ваша снимка, която да използвам за Новото CV. Ако не разполагате с такава за момента, може да ми я изпратите накрая.

Обикновено стандартните секции са:
За мен, Професионален Опит, Образование, Технически умения, Личностни умения, Контакти, Езици, Препоръки.

– Харесал съм конкретен дизайн от интернет. Може ли да изработите подобен?
Възможно е,  да! Обикновено насочвам всеки да огледа в интернет за дизайн, който му допада, а от там аз Ви изработвам подобен. Използвайте някои от ключовите думи “creative cv”, “cv design”.

– Виждам, че споделяте изработените от Вас биографии онлайн. Възможно ли е да не показваме моята?
Разбира се! След всяко изработено CV аз питам клиента дали е съгласен да бъде качено.

– Мога ли да редактирам сам CV-то си в бъдеще?
CV-то НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕДАКТИРА ОТ ВАС в бъдеще освен ако не разбирате от програми за графичен дизайн. Ако е такъв случая, се предполага, че няма да ви трябват моите услуги ? За бъдещи корекции, може да разчитате на мен и то безплатно!

Недостатъци:
1. CV-то не може да се редактира от вас в бъдеще освен ако не разбирате от програми за графичен дизайн.
2. Текста не може да се селектира и не преминава успешно през автоматизирано избиране на cv-та, каквито се използват в големите компании в чужбина.]

– Нямам добре написано CV, какво ще ми предложите?
Ако мислите, че не сте написали добре CV-то си или искате да се уверите че и частта с текста е изпипана – има 2 варианта.
Първи: да ви препоръчам човек, който се занимава с писането на биографии.
Втори: да ви изпратя курс /напълно безплатно/, който покрива всичко относно това какво трябва да бъде включено и как точно трябва да бъде написано. Неща от типа: – да се напише какъв принос сте имали на дадена позиция, а не какви задължения сте изпълнявали; – да не включвате нерелевантни позиции, а само такива, които са свързани с позицията за която ще кандидатствате; и т.н.

– Колко време ще Ви отнеме за да изработите CV-то ми?
Всеки път е различно и зависи от степентта ми на заетост. Напоследък не успявам да изработя биография по-бързо от една седмица.

– Каква е цената?
Цената за всяко изработено cv е различна. Тя зависи от това до каква степен сте подготвили предварително информацията, която се изисква от вас, както и от това колко и какви промени извършваме по време на изработката.

– Как става заплащането?
Заплащането може да се извърши по удобен за Вас начин – чрез банков превод, Easy Pay или чрез Speedy / Econt.
Заплащането става само ако финалния вариант на дизайна Ви удовлетворява напълно!

За да ви дам насоки относно цената – моля свържете се с мен на e-mail: zorica8doneva@yahoo.com или като използвате някоя от формите за контакт на сайта. 🙂

Изработени от мен: