Изработка На Дизайн За Визитки

Изработка На Дизайн За Визитки

Изработка на визитки

Всеки е виждал визитка и всеки знае каква е нейната цел. Масово обаче в рекламните агенции предлагат най – обикновени визитки с текст и някоя грозна картинка отгоре (поне аз единствено само на такива съм попадала).
Разбира се, има и случаи, в които разбира се клиента изявява предпочитанията си за по изчистена и проста визитка. Ако и вие сте от тях, мисля че аз не съм вашият човек. Аз обичам нещата да са цветни, интересни и с някакъв замисъл.

Двустранните визитки са ми любимите!
Някои хора смятат, че двустранната визитка не е необходима. Аз обаче смятам, че точно тя показва малко по високо ниво на професионализъм. Добра идея е например:
– ако имате търговски обект, който е труден за откриване – нека от другата страна на визитката бъде сложена карта.
– или от едната страна да бъдат написани имената и данните, а от другата страна услугите, които предлагате (в случай, че те са много на брой).
– виждала съм някои да слагат календарче на гърба на визитката си – така ще бъдете полезни на клиентите си не само с вашите контактите, но и с нещо приложимо и в ежедневието.

1. Основна информация:

Като цяло при изработката на визитка се изисква да посочите точната информацията, която искате тя да съдържа. Решението зависи най – вече от сферата на вашата дейност и начина по който искате да рекламирате. Ако смятате, че интернет рекламата не е подходяща за вас, то най – вероятно бихте искали визитката ви да е с кратко съдържание.

– кратко съдържание – да съдържа единствено телефонен номер и адрес;
– пълна информация – като страници в социалните мрежи, QR код, е-мейл, уебсайт и т.н.

2. Детайли:

Имате възможност да посочите и някои по специфични предпочитания, като:
– цвят или картинка (може би сте попаднали на някоя, която смятате за подходяща).
– точен дизайн – възможно е да сте попаднали на интересна визитка и искате вашата да бъда подобна – в такъв случай може да я споделите с мен.
Друг подобен случай беше с визитката на Гери. Тя сподели, че супер много харесва новия си тефтер и в него ще записва часовете на клиентите. Показа ми го, след което аз и предложих да и направя визитка със същия дизайн:

3. Срок за изработка:

Като цяло срока е малко трудно да бъде определен. Забелязвам, че при работа, в която се изисква креативност, вдъхновение и създаване на нещо ново поставянето на срок само усложнява процеса.
Но обикновено визитката не отнема повече от 1-2 дена.

4. Цени:

– Едностранна: 8лв.
– Двустранна: 16лв.
Цената за изработката на визитка включва само и единствено нейния дизайн, т.е. аз ви предоставям файла, който ви е необходим в печатната/рекламната агенция.

Има доста информация за визитките – може да изберете хартията, върху която да бъдат разпечатани, може да изберете опция за ламиниране, заобляне на ъгли и т.н.
Вместо да ви изреждам всички възможни неща, споделям сайт на рекламна агенция, на който попаднах: Агенция за печат

Примери за визитки създадени от мен:


Изработка На Дизайн За Визитки
4.6 (92.73%) 11 votes