За Мен

Обичам тичането, книгите и изкуството

Моето пътуване започна от студентските години, когато видях, че някои получават нещата по лесно от други .. и че не всичко е такова,

През годините търсих себе си чрез книги, медитации, музика, но нищо нямаше такъв ефект, както тичането + лека контузия.

Интересно е как ни действа загубата на нещо, което дори не сме оценявали преди това. А разбирането на това идва само след, като се изживее.

“If it ain’t fun,
don’t do it”

Самата идея на сайта започна от тук: имах огромно желание да покажа на хората колко важно е движението. Повечето от тях обаче не се трогваха и разбирам защо .. та нали самата аз не го оценявах до преди това.
Все пак вярвам, че сайта ще достигне до правилните хора.

каквото изглежда. Офиса с “готините хора”, хич не е толкова готин 🙂 Поне за мен .. на другите изглежда им харесваше.

Дълго време не успях да се справя с нея. Благодарение на това обаче, разбрах истинското значение на думата “здраве”.

Най – малкото е, че се наслаждавам на процеса. Искрено вярвам, че когато човек обича това, което прави

възможностите сами ще дойдат .. или поне ми се иска да вярвам, защото естествено на моменти има мисли, като “в България нищо не става”, “на хората им дай само да ядът и пият” и т.н.
Все си мисля  обаче, че това е просто стар навик, старо знание. Хората мислят, че така трябва да се живее, защото средата, в която се намират им показва това. Т.е. време е да се покаже нещо ново.

Хобита
Тичане
0%
Изкуство
0%
Книги
0%
Окултизъм
0%
Връзка с мен
Любовта към тичането и чувството на вдъхновение и сила, което то ми даваше

Това е нещото, което аз правя за себе си, където събирам сили, вдъхновение или надежда, в случай че е изгубена. Това е нещото, което ме прави щастлива. Мотивира ме, показва ми, че мога много повече от колкото си мисля.

Кара ме да бъде тук и сега. Кара ме да мечтая. Там нямам нужда от компания. Няма оправдания – студено е, тъмно е и т.н.

Това беше ключов момент за мен, в момент, в който не харесвах работата си, нямах лично време и чаках някой да ми се обади, защото ми беше скучно сама. Но .. ако вие самите не харесвате собствената си компания – никой няма да я харесва.

Иска ми се всеки един от нас да достигне до нещо такова. Нещо, което да му помага да се справя в трудни моменти и го кара да мечтае, вярва и да вижда и хубавата страна в живота.

Разбирам, че спорта може да не резонира във всеки. За това реших да включа и други истории на хора, които биха могли по някакъв начин да ви докоснат.

Човешкият ум – утвърждения, навици, мисли, пълен потенциал?

Човешкият ум е странен, той трябва да се възпитава постоянно: чрез книги, чрез мотивационни видеа и т.н. Защото в днешно време явно е доста лесно човек да се пусне по течението, да пусне мислите на автопилот и така …
без дори да се усети той създава една бъдеща реалност, която съответно е не добре планирана.

“След 5 години ще пристигнете – въпроса е къде? В добре планирана реалност .. или в не добре планирана?”

Хората се оправдаваме, че нямаме време за книги и обучения, но истината, е че това са само оправдания и стари навици, които не ни служат.
Време е да започнем да инвестираме в себе си.

error: Съдържанието е защитено!