Изработка На Сайтове

Изработка На Сайтове

Изработка на сайтове

1. Основна информация:
При изработката ще изберем най-подходящата платформа за вас. Обикновено за корпоративните сайтове се използва WordPress. От там следва избор на тема, като се стремим максимално да отговаря на това, което вие искате и на това кое ще е най удобно за мен.

От вас ще ми трябва информация за дейността, която извършвате, някакви контакти, цени и т.н.

2. Детайли:
Тук отново може да предоставите и други допълнителни изисквания. Например – харесали сте тема, но искате някакви промени по нея; попаднали сте на сайт, който ви е харесал и искате подобен;

3. Срок за изработка:
Обикновено отнема около 2 седмици, стига да работя само и единствено върху това + уточненията, които са нужни по време на работата, редакция на някои от стиловете и т.н.

4. Цена: 600лв.
Към цената е включено закупуването на тема, хубавите теми за корпоративен са започват от 100лв.

Важното тук, е че цената за създаването на сайт важи единствено за напълно готова подредбата на елементите – странички и тяхната пълна функционалност. Писането на съдържание, качването на изображенията и SEO оптимизацията са работа на човека, който ще поддържа вашият сайт. Възможно е това да сте и вие. [СЕО оптимизация]. /за клиенти, създали сайта си при мен, цената за сео оптимизация е с -50% отстъпка/
Също така заплащането за домейн и хостинг е ваша задача. Ако това ви затрудни, мога да помогна. Обикновено цените за хостинг за година са около 80лв. на година.

Сайтове създадени от мен:


Уеб сайтът ми + Онлайн портфолио

Уеб сайтът, който разглеждате в момента е създаден, оптимизиран и поддържан от мен. Чрез работата си върху него постоянно научавам нови неща за популяризирането, рекламата, оптимизацията и други.
Вторият е онлайн портфолио, което използвам при кандидатстването си за работа. Написано е на английски и там съм включила проекти върху, които съм работила.

Сайтове конфигурирани от мен:


Уеб сайтът на Христо, който се занимава с фотография


Сайтът на Христо използва платена тема, която ние инсталирахме и настроихме според вкуса му. Страхотна тема! Без никаква нужда от редактиране на код.
Може да разгледате неговото творчество тук: XRNSTO.


Чуждоезиков Център Браво – Bravo Centre


Чуждоезиков Център Браво, които преподават чрез Калан метод и Сугестопедия. Разполагат с уроци за деца и възрастни. Организират и екскурзии до Лондон с цел поставянето на курсиста в реална обстановка. Може да разгледате информацията за курсовете на сайта: Bravo Centre


 Симеон Стоилков – Фитнес треньор


Личният блог на Симеон, в който може да намерите полезна информация за видовете хранене и упражнения за отделните мускулни групи. Може да разгледате сайта тук: Simeon Stoilkov – Personal Trainer

Изработка На Сайтове
5 (100%) 5 votes